Posthoornstraat

Rotterdam, 3011WD

+1 (646) 233-2273

+31-1-03075858

Cloud Primero: Reimagining Business For Hyper Performance

August 14, 2022

Posthoornstraat

Rotterdam, 3011WD

+1 (646) 233-2273

+31-1-03075858

Over Ons

Cloud Primero is een wereldwijd opererend IT- en bedrijfsadviesbureau met een ethos van het vooruit helpen van bedrijven door gebruik te maken van de kracht van de cloud. Onze consultants en technologen hebben zich in vijf jaar tijd ontwikkeld door middel van voortdurende zelfregulering. Onze consultants en technologen hebben zich sterk gemaakt voor de implementatie en ontwikkeling van de meest gebruikte en meest gevraagde cloudtechnologieën voor bedrijven van elke schaalgrootte.

Onze consultants hebben te maken met een grote verscheidenheid aan industrieën waardoor ze uw bedrijf op een alomvattende manier kunnen begrijpen, met inachtneming van alle externe factoren. Door nauw samen te werken met technologische partners zoals Microsoft en Salesforce kunnen we voorop blijven lopen op ontwikkelingen en implementaties van “best practices” op het gebied van bedrijfssoftware.

Cloud Primero’s team van business domain experts en technologen is een mix die precies goed is voor succes. Deze combinatie van denkwijze maakt het mogelijk om multilateraal te denken, wat heeft geleid tot veel zelfbedachte oplossingen die splinternieuw en zeer geavanceerd zijn binnen de bedrijfstechnologie.

Onze aanpak

Cloud Primero heeft één belangrijk einddoel voor ogen: Impact!

Elke oplossing die wij voorstellen, implementeren of ontwikkelen moet een positieve impact hebben op het resultaat van onze klant. Dat is de werkwijze van het Cloud Primero team. Dit leidt tot een scherpe focus op het begrijpen van het werk van de klant, de sector waarin ze actief zijn en de huidige economische factoren in hun omgeving. Samen leiden deze factoren tot oplossingen die zichzelf binnen enkele maanden terugverdienen.

Ons team van consultants met uiteenlopende domeinkennis begint met het ontdekken en documenteren van de uitdagingen waarmee een bedrijf wordt geconfronteerd en deelt deze op in kleinere, eenvoudigere problemen. Samen met het team van engineers wordt er een route uitgestippeld en begint de ontwikkeling. Alle stakeholders worden hierbij betrokken, dit zorgt voor een vlotte implementatie en moeiteloze toepassing van de nieuwe technologische oplossingen. Onze teams blijven betrokken voor een naadloze werking van de nieuwe systemen en verbeteren deze voortdurend.

Tijdens het hele proces van klantbetrokkenheid speelt training een sleutelrol in het genereren van een positieve ROI op de technologie. Daarom worden stakeholders continu betrokken bij het proces en worden ze grondig opgeleid zodat zij snel snappen wat er gebeurt en de technologie efficiënt toegepast kan worden.

Reikwijdte van onze expertise

Cloud Primero is opgesteld vanuit de overtuiging dat technologie bedrijven in staat heeft gesteld om hun computerprocessen naar de cloud te verplaatsen in een kwestie van jaren. Verouderde software die omslachtige en dure hardware vereisen zullen overbodig zijn. Wij bieden een enkel pakket voor elk bedrijf of organisatie die naar de cloud wil migreren. Cloud Primero kan, afhankelijk van hun keuze van het platform, het volgende aan:

  • Bedrijfsanalyse en Zorgvuldigheid
  • Implementatie
  • Beheer en monitoring (indien nodig op permanente basis)
  • Gepersonaliseerde App Ontwikkeling en Integraties

Geen enkel bedrijf is te groot of te klein voor de cloud

Het mooie van de cloud is dat het mee kan groeien met de omvang van uw bedrijf, groot of klein. Of u nou net begint of uw beursgang plant, neem contact met ons op om te zien hoe Cloud Computing uw bedrijf kan verbeteren.

Ons Team

Cloud Primero’s team beschikt over experts met zakelijk inzicht en technische vaardigheden, een ideale mix voor het oplossen van problemen waarmee bedrijven tegenwoordig te maken hebben.

Ali R Zaidi

Hoofdstrateeg
Meer dan 11 jaar ervaring in de bedrijfs- en digitale transformatie met een goed oog ontwikkeld voor toekomstige trends. Heeft meerdere projecten geleid in diverse domeinen zoals big data, enterprise resource planning, applicatie-ontwikkeling en smart systems.

Ben Braun

Hoofd project manager
Heeft diverse ervaring op het gebied van projecten- en mensen management, variërend van een wereldwijde leider op technologisch gebied tot een snel groeiende startup in Berlijn. Gespecialiseerd in projectleiding, change management en procesoptimalisatie met een talent voor het oplossen van uitdagende zakelijke problemen.

Mohsin S Faquih

Hoofdadviseur
Gespecialiseerd in business process re-engineering, enterprise CRM en BI. Ervaring in diverse sectoren waaronder FMCG, financiële diensten en consulting. Houdt daarnaast zijn teams vrolijk en op zoek naar nieuwe uitdagingen.

onze partners

Neem contact op om te bespreken hoe onze diensten u kunnen helpen bij het realiseren van uw ambities.

 contact@cloudprimero.nl  NL: +31 1 03075858

of laat hieronder uw gegevens achter. Één van onze consultants zal dan contact met u opnemen.


Top