Posthoornstraat

Rotterdam, 3011WD

+1 (646) 233-2273

+31-1-03075858

Cloud Primero: Reimagining Business For Hyper Performance

October 6, 2022

Posthoornstraat

Rotterdam, 3011WD

+1 (646) 233-2273

+31-1-03075858

Web/Mobile App Development

ns team is bedreven in de ondersteuning om uw ideeën tot leven te brengen via aangepaste applicatie-ontwikkeling voor web, mobiel of desktop. We hebben gewerkt aan de ontwikkeling van vele maatwerkapps in diverse sectoren en hebben samengewerkt met bedrijven van elke omvang, van starters tot klanten op hoog bedrijfsniveau.

Ons applicatie-ontwikkelingsteam is een mix van business analisten, UI/UX consultants en ontwerpers, projectmanagers, front-end engineers, back-end engineers, ontwikkelaars, professionals en QA testers. Wij werken met verschillende technologieën en gebruiken een flexibele ontwikkelmethodologie om de oplevering van producten te stroomlijnen. Onze consultants voeren ontwerpprints uit met het team van de klant om robuuste prototypes te ontwikkelen die gevalideerd zijn, zodat we hen kunnen helpen bij het definiëren van de beste producten/apps die vervolgens geproduceerd gaan worden.

Ons webapp-ontwikkelingsteam kan uw concepten tot leven brengen door middel van een volledig functionele en schaalbare webapplicatie. Wij hebben ervaring met een aantal front-end en back-end technologieën en verzorgen ook database administratie en cloud server management.

Wij hebben o.a. ervaring met het werken met digitale product starts, zakelijke webapplicaties voor bedrijven, aangepaste integraties, aangepaste ERP’s en CRM’s en webapplicaties voor procesautomatisering.

Ons proces is opgebouwd rond de Agile-ontwikkelingsmethodologie, waarbij we ons richten op het leveren van incrementele builds terwijl we feedback geven tot het uiteindelijke product wordt verzonden. Wij bieden ook onderhouds- en ondersteuningsdiensten aan, zodat u zich op uw bedrijf kunt concentreren terwijl wij ervoor zorgen dat de technologie u blijft ondersteunen.

Vandaag de dag houden we het hele universum in onze handpalm door mobiele toepassingen. Alles wat men wil is nu beschikbaar in een handomdraai. Verrassend genoeg gebruikt een smartphone eigenaar gemiddeld 30 apps per maand.

Wij bij Cloud Primero kunnen met trots zeggen dat we een belangrijke rol hebben gespeeld om dit mogelijk te maken. We hebben een aantal apps ontwikkeld voor onze klanten uit verschillende sectoren en met verschillende functionaliteiten. Onze Software Engineers zijn ervaren ontwikkelaars van zowel Android als IOS gebaseerde apps.

Het team van Cloud Primero ontwikkelt niet alleen mobiele applicaties voor hun klanten, maar ze zijn er ook om hen te ondersteunen, van het voorstellen van de lay-outs tot de ontwerpen, de implementatie van functionaliteiten tot de uiteindelijke oplevering. Zelfs na oplevering van het eindproduct bieden we het onderhoud en de ondersteunende diensten voor onze klanten aan.

Bij Cloud Primero streven we er altijd naar om onze klanten een end-to-end oplossing te bieden. We werken samen met onze klanten, begrijpen hun eisen en bouwen een volledig op maat gemaakt product dat aan hun behoeften voldoet.

Ook al zijn webapps wendbaar en cool, in sommige gevallen kan een desktop app nodig zijn. Wij kunnen u helpen bij het maken van desktop apps voor zowel Mac als Windows (inclusief legacy platformen die u mogelijk nog steeds gebruikt) door gebruik te maken van een gevarieerde development stack.

Wij hebben ervaring met het moderniseren van veel bestaande desktop apps die onze klanten gebruiken en die in sommige gevallen al tientallen jaren geleden zijn gemaakt. Onze ervaring kan u helpen om uw oude desktop apps nieuw leven in te blazen.

Onze aanpak

Onze diensten

Projectmanagement

Het werken aan verschillende zakelijke uitdagingen over de afgelopen (bijna) tien jaar heeft Cloud Primero in staat gesteld om haar expertise over een breed scala aan huidige en verouderde technieken te vertalen naar vernieuwende oplossingen. Daarom vertrouwen klanten ons hun meest bedrijfskritische projecten toe voor een end-to-end oplevering. Ons team van projectmanagers en engineers werkt nauw samen om projecten tijdig en efficiënt op te leveren, waar ook ter wereld…

Ontwikkeling op maat

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke set aan uitdagingen en meestal is een kant-en-klare oplossing niet voldoende. De engineers van Cloud Primero kunnen u helpen met op maat gemaakte modules, applicaties, middleware, integraties en desktop applicaties. Ons ontwikkelingsteam is gespecialiseerd in o.a. de MEAN stack, JAVA, C#, Python, APEX en Swift.

Beheerde teams

Cloud Primero helpt klanten bij het opschalen van hun ontwikkelingsteams door hen te voorzien medewerkers die op afstand werken. De klant beheert de teamleden op afstand via technische middelen die, afgestemd op de behoefte van de klant, geleverd worden door Cloud Primero, terwijl Cloud Primero de administratieve en wervende taken op zich neemt. Hierdoor kan de klant groeien zonder dat het een fortuin kost.

Terugbelverzoek

Wij geloven in goede gesprekken en goede gesprekken kunnen leiden tot grootse dingen.

Vul het formulier hiernaast in en één van onze business analisten zal u terugbellen om de mogelijkheden te bespreken waarmee we uw zakelijke ambities kunnen realiseren.

U kunt ons ook per mail bereiken:
contact@cloudprimero.nl

NL +31 1 03075858

Top