Posthoornstraat

Rotterdam, 3011WD

+1 (646) 233-2273

+31-1-03075858

Cloud Primero: Reimagining Business For Hyper Performance

October 6, 2022

Posthoornstraat

Rotterdam, 3011WD

+1 (646) 233-2273

+31-1-03075858

Ecommerce

Cloud Primero heeft veel succesvolle e-commerce implementaties opgeleverd voor diverse e-commerce platforms en aangepaste e-commerce oplossingen. De software engineers bij Cloud Primero zijn continu bezig met het verbeteren van hun vaardigheden en op de hoogte te blijven van de laatste technologische trends die e-commerce aantrekkelijker maken.

Bij Cloud Primero zijn we experts in het helpen van e-commerce bedrijven bij het creëren en beheren van hun e-commerce winkels. Wij kunnen u helpen met Magento (1&2), Lightspeed, BigCommerce en Salesforce Commerce Cloud. Onze diensten omvatten ontwikkeling van aangepaste thema’s, ontwikkeling van aangepaste plug-ins, prestatie-optimalisatie, end-to-end-projecten en marktplaats-integratie.

Magento is oorspronkelijk ontwikkeld door Varien, een Amerikaanse particuliere onderneming met het hoofdkantoor in Californië. Magento is een open source e-commerce platform, geschreven in PHP met behulp van het Zend framework. De laatste versie van Magento 2 is Magento 2.3.2, uitgebracht op 26 juni 2019.

MMagento is een van de meest populaire e-commerce platforms die wereldwijd gebruikt worden. In 2019 werd voor 155 miljard dollar aan goederen verkocht via Magento gebaseerde websites. Er zijn wereldwijd meer dan 100.000 online winkels gecreëerd die gebruik maken van het Magento platform.

De cijfers geven aan dat de e-commerce economie elk jaar met 23% stijgt. Vooruitlopend op de enorme toename van het aantal e-commerce winkels lanceerde Salesforce in 2016 Commerce Cloud om haar gebruikers te ondersteunen bij het opzetten van een volledig functionele e-commerce shop.

Salesforce Commerce Cloud maakt het mogelijk om een naadloze en foutloze e-commerce ervaring te creëren voor haar gebruikers. Het heeft alles op één plek; geïntegreerde oplossingen voor handel, betalingen, orderbeheer en nog veel meer. Het opzetten van Salesforce Commerce Cloud in één keer kan uitdagend zijn, maar juist dit gebied is waar Cloud Primero in uitblinkt.


BigCommerce is in 2009 opgericht in Texas en heeft inmiddels meer dan 600 medewerkers. Het is een particulier technologiebedrijf dat een SaaS e-commerce platform levert. Als specialist in e-commerce platforms komt het bedrijf met standaard tools, waaronder diverse data tools. Via BigCommerce krijgen online shops toegang tot verschillende functionaliteiten zoals integreren van winkelwagentjes, het toevoegen van producten en nog veel meer.

De nieuwe visual merchandising tool, Store Design, maakt maatwerk in BigCommerce op grote schaal mogelijk. Deze onlangs uitgebrachte functie heeft het ontwerpen eenvoudig en leuk gemaakt! Het heeft een indrukwekkende gemiddelde groei van 28% per jaar voor grote en snelgroeiende BigCommerce klanten.


Shopify werd opgericht in 2004 en is in ongeveer 175 landen actief. Van oorsprong is het een Canadese e-commerce onderneming met het hoofdkantoor in Ontario. Shopify is een open source e-commerce platform gebouwd met Ruby on Rails. Het is een van de grootste e-commerce platformen die wereld gebruikt wordt om een online shop te bouwen.

Shopify lanceerde in 2009 een API platform en App store. Het stelt ontwikkelaars in staat om applicaties te maken op Shopify online winkel en deze vervolgens in de Shopify App Store te plaatsen. Daarnaast heeft Shopify in april 2010 een gratis mobiele app op de Apple Store gelanceerd.

Lightspeed is een aanbieder van point-of-sale en e-commerce software die gevestigd is in Montreal, Quebec, Canada. Lightspeed biedt kleine en middelgrote retailondernemingen en restaurants oplossingen op het gebied van point-of-sale om bedrijven te helpen bij het (opnieuw) creëren van een online winkelervaring die gemak, personalisatie en productinformatie biedt. Lightspeed wordt door ondernemingen in meer dan 100 landen gebruikt.

Lightspeed zorgt voor een gemakkelijke toegang en grote snelheid die kenmerkend is voor de online winkelervaring. Beschouwd als het eerste interactieve POS-platform in zijn soort, heeft Lightspeed diverse iPad retailers bewapend met krachtige verkoop- en voorraadbeheer tools die het betaalproces van de klant versnellen.

De vraag naar e-commerce oplossingen blijft toenemen. Met een overvloed aan kant-en-klare opties heeft custom e-commerce het voorrecht om de beste keuze te zijn voor bedrijven vanwege de flexibiliteit, controle en schaalbaarheid die het met zich meebrengt. Het stelt bedrijven in staat om hun e-commerce ervaring naadloos aan te sluiten op behoeften van het bedrijf.

Door de volledige controle die op elk aspect van de custom e-commerce software uitgeoefend kan worden is dit een goede oplossing in uiteenlopende industrieën en bij bedrijfsspecifieke eisen.

Onze aanpak

Onze diensten

Het creëren van een op maat gemaakte, aantrekkelijke visuele interface is wat u kan helpen om waarde te creëren in het tijdperk van Amazon en Ebay. Wij kunnen u helpen bij het creëren van aangepaste thema’s die zich uitstrekken over bestaande platformen en de gebruikerservaring naar een nieuw niveau tillen. Dit omvat ook het maken van front-end plugins en componenten die de winkelervaring aansluiten op uw doelgroep en het product dat u verkoopt

Wij kunnen aangepaste plugins ontwikkelen die de functionaliteiten van uw e-commerce winkel verbeteren. Dit kan o.a. inhouden: integratie met andere systemen, front-end plugins die de winkelervaring verbeteren en backend plugins die het platform aanpassen aan uw unieke business case. De plugins die wij maken voldoende aan alle platform standaarden. Ook wordt alles getest om er zeker van te zijn dat het in alle situaties werkt, ook wanneer er veel verkeer op uw site komt.

Laadtijd en snelle prestaties zijn zeer belangrijk, zowel om bestaande klanten tevreden te stellen als voor de SEO. Niemand houdt ervan om op een trage webshop te winkelen. Wij voeren grondige audits uit op verschillende controlepunten om de prestaties van de e-commerce winkels te optimaliseren. Dit omvat ook het optimaliseren van de serverconfiguratie en caches om een snelle reactietijd te garanderen.

Wij kunnen e-commerce winkeliers een complete end-to-end projectoplossing bieden, van initiatief tot oplevering en management-ondersteuning achteraf. Wij kunnen u ook helpen met contentstrategieën en diensten om uw winkel up-to-date en actueel te houden. Ons team van professionals kan u in elke fase helpen om een succesvolle e-commerce winkel te worden of te blijven.

Marktplaatsen spelen een zeer belangrijke rol in de verkoopstrategie van ieder merk op het gebied van elektronische handel. Wij kunnen een full-service marktplaatsoplossing bieden en integraties creëren tussen uw e-commerce winkel, CRM en ERP naar marktplaatsen als Amazon, Ebay en Zalando. Dit alles vereenvoudigt de manier waarop u tegelijkertijd in uw eigen winkel en op uw eigen marktplaats zaken doet.

Wij kunnen u niet alleen adviseren over het platform dat het beste bij uw behoeften past, maar wij nemen ook alle pijnpunten weg van de migratie naar een nieuw platform. Wij zorgen voor een vlekkeloze ervaring op uw nieuwe platform, inclusief volledig databehoud en ook aanpassingen die nodig kunnen zijn om uw business case volledig te ondersteunen. Wij behandelen niet alleen migraties tussen platformen, maar ook van de ene versie van een platform naar de andere, wat kan bestaan uit het maken van plugins en aangepaste thema’s die compatibel zijn met de nieuwe versie.

Terugbelverzoek

Wij geloven in goede gesprekken en goede gesprekken kunnen leiden tot grootse dingen.

Vul het formulier hiernaast in en één van onze business analisten zal u terugbellen om de mogelijkheden te bespreken waarmee we uw zakelijke ambities kunnen realiseren.

U kunt ons ook per mail bereiken:
contact@cloudprimero.nl

NL: +31 1 03075858
US: +1(646) 233-2273

Top