Posthoornstraat

Rotterdam, 3011WD

+1 (646) 233-2273

+31-1-03075858

Cloud Primero: Reimagining Business For Hyper Performance

October 6, 2022

Posthoornstraat

Rotterdam, 3011WD

+1 (646) 233-2273

+31-1-03075858

Onze Kracht

Cloud Primero heeft cloud-oplossingen gebouwd met een gevarieerde set van in-demand technologieën. Dit stelt ons in staat om klanten met een verschillende mate van zakelijke behoeften te bedienen in meerdere bedrijfsfuncties en sectoren.
Onze gecombineerde expertise is impact creëert impact voor onze klanten en helpt hen om hun bedrijf vooruit te helpen. Of het nu gaat om het omdraaien van dalende verkoop, het herzien van bedrijfsprocessen of het upgraden van verouderde systemen, wij worden gedreven door het leveren van resultaten.

Met een voortdurende focus op kwaliteit kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf in goede handen is. Onze strategen, consultants en technici zijn nauwgezet en geobsedeerd met het leveren van kwaliteit.

Technologie die dingen mogelijk maakt, gekoppeld aan onze toewijding aan kwaliteit en passie voor resultaat en impact, zorgt ervoor dat onze klanten ons vertrouwen om betrokken te zijn bij elke toekomstige zakelijke uitdaging waar ze mee te maken krijgen.

Enterprise oplossingen voor de zakelijke giganten van morgen

Cloud Primero, die zowel startende als gevestigde bedrijven helpt, stimuleert groei met robuuste oplossingen die zijn gebaseerd op onze technische expertise in diverse technologische disciplines. Meestal worden bedrijfsoplossingen bedacht met verschillende technologische disciplines die samenkomen.

Onze Kracht

Salesforce

Wij kunnen je helpen met het implementeren, customizen en beheren van diverse Salesforce componenten zoals Sales Cloud, Services Cloud, Community Cloud, Pardot en Einstein Analytics. Onze consultants, Salesforce administrators en ontwikkelaars werken samen aan diverse projecten verspreid over meerdere sectoren

Web and Application Development

De engineers en consultants van Cloud Primero ontwikkelen web- en mobiele apps met het oog op schaalbaarheid. Dit leidt ertoe dat de klanten veel minder te maken zullen krijgen met downtime en de onderliggende technologie stand houdt naarmate het gebruik groeit.

Microsoft Dynamics

Naast e-commerce en Salesforce bieden wij ook consulting aan voor de implementatie van Microsoft Dynamics CRM en het Office365 pakket. We kunnen je helpen met de end-to-end implementatie, bijvoorbeeld het aanpassen en ontwikkelen van custom applicaties of het verzorgen van integraties naar andere ERP software die je eventueel in gebruik hebt.

DWH en BI

Zakelijke beslissingmakers hebben met één druk op de knop toegang nodig tot de informatie die voor hen zinvol is. Cloud Primero biedt de beste Business Intelligence-oplossingen in zijn klasse die razendsnel inzicht bieden. Om dit mogelijk te maken, moeten de gegevens efficiënt en veilig worden gestructureerd. Hier komen onze data architecten in beeld die data opslagplaatsen bouwen die van begin tot eind ondersteuning bieden voor de BI oplossingen.

Ecommerce

Wij zijn experts in het ondersteunen van e-commerce bedrijven met het opzetten en beheren van hun e-commerce winkels. Wij hebben in-house kennis van o.a. Magento (1&2), Shopware (5&6), Lightspeed, BigCommerce en Salesforce Commerce Cloud. Onze diensten omvatten consulting, ontwikkeling van thema’s, plugins, integratie en onderhoud.

AI & Machine Learning

Zakelijke digitalisering heeft ertoe geleid dat er enorm veel data wordt gegenereerd door bedrijven. Dit heeft geleid tot een heel nieuw genre van tools die business managers een voorsprong geven in hun werkveld: Voorspelling en Automatisering. De engineers van Cloud Primero ontwikkelen de allernieuwste oplossingen die bedrijfsgegevens waardevoller en aantrekkelijker maken voor klanten op een manier die nog nooit eerder voor mogelijk werd gehouden.

Neem contact op om te bespreken hoe technologische oplossingen kunnen helpen bij uw zakelijke ambities.

 contact@cloudprimero.nl  NL: +31 1 03075858

of laat hieronder uw gegevens achter en een van onze consultants zal contact met u opnemen.


Top