Posthoornstraat

Rotterdam, 3011WD

+1 (646) 233-2273

+31-1-03075858

Cloud Primero: Reimagining Business For Hyper Performance

October 6, 2022

Posthoornstraat

Rotterdam, 3011WD

+1 (646) 233-2273

+31-1-03075858

Diensten

Oplossingen die aansluiten bij uw behoeften

Wij bieden alle diensten aan om u te helpen bij het aanpassen, implementeren, onderhouden en schalen van cloud oplossingen. Onze diensten zijn geschikt voor elke soort organisatie en zijn ontwikkeld om u te helpen om uw digitale transformatie te realiseren waarbij cloud technologieën centraal staan.

Consultancy

Voordat de eerste regel code geschreven wordt of een oplossing wordt voorgesteld, is het van belang om de identiteit van uw bedrijfs te begrijpen om te weten waar het voor staat. Onze consultants voeren het nodige onderzoek uit om u ervan te verzekeren dat de oplossingen die wij u aanbevelen de gewenste impact zullen leveren op uw bedrijfsvoering. Bovendien houden adviesopdrachten rekening met de dynamiek van de sector en de macro-economische omstandigheden zodat er een realistisch en haalbaar voorstel gedaan kan worden.

Implementatie

De engineers en business analisten van Cloud Primero hebben zich sterk gemaakt voor de implementatie van de meest gebruikte SaaS-platforms in diverse sectoren en bedrijfsgroottes. Deze SaaS-platforms omvatten CRM’s en marketing automatiseringssystemen tot ERP-systemen. Ook hebben wij diverse Quick Start implementatieplannen waarmee we uw organisatie in enkele weken op geautomatiseerde platforms kunnen laten overstappen.
Klik hier om meer te lezen over hoe onze implementatieplannen uw bedrijf kunnen helpen groeien.

Training

De uitdaging van de implementatie van een nieuwe technologie is de adoptie ervan. Het zit in de menselijke aard om weerstand te bieden aan verandering en de taak is aan ons als technologische partners om de ‘Agents of Change’ te zijn. Het opleiden van de eindgebruiker is essentieel om ervoor te zorgen dat de investering in de nieuwe technologie voordelen oplevert. Om dit mogelijk te maken zijn de trainingssessies zo ontworpen dat de eindgebruiker leert hoe de nieuwe technologieën het bedrijf efficiënter maken en het leven van de eindgebruiker vereenvoudigen.

Projectmanagement

Het werken aan verschillende zakelijke uitdagingen over de afgelopen (bijna) tien jaar heeft Cloud Primero in staat gesteld om haar expertise over een breed scala aan huidige en verouderde technieken te vertalen naar vernieuwende oplossingen. Daarom vertrouwen klanten ons hun meest bedrijfskritische projecten toe voor een end-to-end oplevering. Ons team van projectmanagers en engineers werkt nauw samen om projecten tijdig en efficiënt op te leveren, waar ook ter wereld…

Ontwikkeling op maat

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke set aan uitdagingen en meestal is een kant-en-klare oplossing niet voldoende. De engineers van Cloud Primero kunnen u helpen met op maat gemaakte modules, applicaties, middleware, integraties en desktop applicaties. Ons ontwikkelingsteam is gespecialiseerd in o.a. de MEAN stack, JAVA, C#, Python, APEX en Swift.

Beheerde teams

Cloud Primero helpt klanten bij het opschalen van hun ontwikkelingsteams door hen te voorzien medewerkers die op afstand werken. De klant beheert de teamleden op afstand via technische middelen die, afgestemd op de behoefte van de klant, geleverd worden door Cloud Primero, terwijl Cloud Primero de administratieve en wervende taken op zich neemt. Hierdoor kan de klant groeien zonder dat het een fortuin kost.

Neem contact op om te bespreken hoe onze diensten u kunnen helpen bij het realiseren van uw ambities.

 

 +31 1 03075858
of laat hieronder uw gegevens achter. Één van onze consultants zal dan contact met u opnemen.


Top